Plast

Plast ikon

Produktbeskrivelse

Plast genanvendes i produktionen af nyt plast. Plasten gennemgår en indgangskontrol, en evt. sortering og presses til baller, inden den transporteres til plastfabrikanten.

Industrien kan genbruge de fleste ting af hård PVC. Det gøres ved, at man granulerer (knuser) PVC’en og smelter den om til nye produkter.

Plast er lavet af olie, og hver gang vi genanvender 1 kg plast, sparer vi 2 kg olie. Desuden spares en del af den energi, der skulle have været brugt på at forvandle olien til plast, og dermed sparer vi også atmosfæren for unødig CO2-udledning.

Ja tak til...

  • Klar og farvet plastfolie
  • Hårde plastfraktioner
  • PP, PET, PVC

Nej tak til...

  • Andre plasttyper såsom dunke, flasker, mm.
  • Strips
  • Pap og papir
  • Andre typer affald

sådan arbejder vi

Indsamlings- og servicekoncept

Plastfolie indsamles med komprimatorbiler, liftbiler eller ophalerbiler. Komprimator- og liftbilerne kører i faste ruter, hvor vi kommer minimum 2 gange pr. uge langt de fleste steder i landet. Vi kan tømme mini- og midicontainere fra 240 l op til 10 m3 med komprimatorbilerne og afhente løse sække, bure og baller med plast i liftbilerne. Maxicontainere og komprimatorer helt op til 36 m3 tømmes efter fast aftale eller på anfordring. Hård plast kan indsamles i samme containertyper, men kræver ofte en individuel logistikløsning.

skraldespand til affald
affaldscontainer
container til affald

få vejledning og rådgivning

Vi tilpasser vores ydelse til din virksomhed

Vores produktkort er vejledende, og der henvises til din kommune for specifik information om sortering af affald i din kommune. MiljøLogistiks konsulenter står meget gerne til rådighed med yderligere rådgivning.

Få et tilbud i dag

Kontakt vores konsulenter, og få et tilbud på en affaldsløsning i dag.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.