Erhvervsaffald i alle dele af Danmark

Eksperter inden for håndtering af erhvervsaffald

Landsdækkende løsninger til større virksomheder

Miljølogistik er specialister i håndtering af erhvervsaffald, der dækker funktionskæden fra A-Z. Vi har et tæt samarbejde med 20 lokale alliancepartnere fordelt ud over hele landet. Skal du bruge en skræddersyet løsning til en række lokationer rundt omkring i Danmark, står vi altså til rådighed som din serviceleverandør.

Mængden af affald stiger

I 2022 producerede Danmark mere end 800 kg affald pr. indbygger. Det gør os til en af de lande i Europa, der producerer allermest affald pr. indbygger. Mængden af affald i Danmark er steget over 60% siden 1995. Derfor giver det i stigende grad god mening at se affaldet som en ressource, der kan genanvendes og bidrage til klimamålene.

Som en af de største leverandører på det danske marked føler vi os forpligtede til at hjælpe med at realisere den fremtid, der er bedst for os alle og miljøet. MiljøLogistik har derfor vi et stort fokus på at udvikle måden vi håndterer erhvervsaffald i Danmark, for at gøre hele processen mere bæredygtig.

Vi har et mål om at vende værdikæden på hovedet, ved at skabe en cirkulær økonomi: en proces hvor store dele af de producerede varer kan genanvendes til ny produktion, i stedet for at blive til affald.

Returpap

Den nye affaldsbekendtgørelse

I slutningen af 2022 træder den nye affaldsbekendtgørelse i kraft i hele Danmark. Bekendtgørelsen vedtager, at alle danske virksomheder skal sortere affald efter samme kriterier som husholdningerne.

Hvad betyder det for din virksomhed?

Som virksomhed er du nødsaget til at sortere op til 12 forskellige affaldstyper. Det kan blive en stor mundfuld, hvis man ikke er ordentligt forberedt. Skal der sorteres så mange fraktioner, kræver det en del containere. Containerne vil optage en masse plads, og det kan blive på bekostning af vigtig lagerplads. Som din samarbejdspartner hjælper vi med at navigere denne overgang på bedst mulig vis, uden at gå på kompromis med din forretnings behov.

Miljølogistik hjælper med dit erhvervsaffald

Vi har udviklet et særligt affaldskoncept til de danske virksomheder, der enten ikke har behov eller plads til et stort opbud af affaldscontainere, men gerne vil efterleve kravene om ordentlig affaldssortering.

affaldsløsninger i danmark

Vi omfatter hele funktionskæden

Med mange års erfaring i branchen er vi klare over, at ikke alle virksomheder har samme behov for affaldssortering. Hvor nogle har brug for at sortere meget plast– og madaffald, skal andre sortere store mængder af metal– og elektronikaffald. Vi har kapaciteten og infrastrukturen til at håndtere alle affaldsfraktioner i alle dele af landet. Ligeledes gør vores konstellation det muligt, at være meget fleksible ift. tømmefrekvens og omfanget af tømningerne.

Lad os tage en snak

Lyder vi som den rette samarbejdspartner til at hjælpe din virksomhed med erhvervsaffald? Giv os et kald eller send en mail, og lad os finde den rette affaldsløsning til netop jer. Vi har miljøkonsulenter der dækker hele landet med ansvar for hvert sit lokalområde. På den måde er du sikret den rette rådgivning for erhvervsaffald uanset området.  

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.