Afhentning af affald hos større virksomheder

Landsdækkende leverandør inden for afhentning af affald

Eksperter i afhentning af affald overalt i Danmark

Sortering og afhentning af affald bliver ofte nedprioriteret hos almene virksomheder i Danmark. På trods af dette er det faktisk en stor del af stort set alle industrier, og bør stå på dagsordenen hos enhver virksomhed. Der kan være mange fordele at hente ved sortere sit affald korrekt:

● I hjælper med at sikre en mere bæredygtighed fremtid
● I opnår mest mulig økonomisk kompensation
● I får mest muligt ud af jeres ressourcer

Hos MiljøLogistik tilbyder vi afhentning af affald i hele landet. Med 20 forskellige alliancepartnere fordelt på Jylland, Sjælland, Fyn og Bornholm, har vi kompetencerne og kapaciteten til at hjælpe din virksomhed med en landsdækkende og ensartet løsning på tværs af alle dine lokationer.

Tilpasset din virksomhed

Med mange års erfaring i affaldsbranchen kender vi til vigtigheden af skræddersyede løsninger. Behovene for afhentning af affald varierer meget på baggrund af virksomheden. En restaurantkæde vil eksempelvis sortere større mængder madaffald i modsætning til hoteller, der ofte vil have mere fokus på pap– og restaffald.

I samarbejde med jer finder vi den helt rette løsning, der dækker alle jeres lokationer. Vores konstellation kræver et stort fokus på ensartethed for alle vores alliancepartnere, for at sikre den samme gode service i alle dele af landet.

Stabling af sammenpresset pap
Bøger og papiraffald

Løbende rådgivning og optimering

Når det drejer sig om afhentning af affald landet over, har vi brug at hjælpe vores kunder med de forskellige myndighedskrav og kommunale regler. Derfor har vi tilknyttet et stort team af interne samt regionale affalds- og miljøkonsulenter, så vi kan tilbyde den rette rådgivning uanset området.

Som kunde hos MiljøLogistik bliver der løbende fulgt op på samarbejdet. Har I brug for at få afhentet affald oftere? Udvider I med flere lokationer? Uanset hvad står vores konsulenter klar med on-site rådgivning og flere generationers erfaring med affaldshåndtering. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.