Miljørigtige affaldsløsninger tilpasset jeres behov

Fra nord til syd og fra øst til vest etablerer MiljøLogistik affaldsløsninger for dansk erhvervsliv. Vi tilbyder et affaldskoncept, der giver vores kunder sikkerhed for, at affaldet håndteres korrekt. Hos os er kvaliteten, økonomien og det grønne aftryk altid i orden!

Landsdækkende Service

Hvad er jeres behov?

Uanset om I affaldssorterer i mini-, midi eller maxicontainere, om I sorterer i 2, 4 eller 6 fraktioner, eller har behov for eksprestømning,
giver vores 24 timers døgnservice rolige nætter!

Vi er fleksible, og kan tilpasse vores løsninger til jeres behov, således at I får den løsning, der passer lige præcist jeres virksomhed.

TOTALLEVERANDØR

Du behøver kun en leverandør

MiljøLogistik tager sig af alt dit affald.

Som totalleverandør kan vi hjælpe og assistere dig hele vejen gennem dit projekt. Det er nemt og ressourcebesparende at samarbejde med en central leverandør, og vælger du MiljøLogistik, er det tilmed pålideligt og sikkert.

I MiljøLogistiks kundeportal har du mulighed for selv at hente informationer, når du selv har tid. Vi kan selvfølgelig også udarbejde affaldsregnskab for netop din virksomhed.

landsdækkende service

Vores produkter

Vi håndterer alle typer affald, og sikrer optimal genanvendelse af vores kunders restprodukter. Sammen med vore kunder finder vi den rigtige løsning, der dækker de individuelle behov.

De mest almindelige affaldsfraktioner har vi beskrevet her: Vores produkter.

Vi tilbyder containere til alle behov. Vi har altid standardmateriel på lager, og kan levere containere fra dag til dag. Kundespecifikke containerløsninger er altid en mulighed, som kan tilpasses sammen med en af vore konsulenter.

skraldespand til affald
affaldscontainer
container til affald
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.