Affaldshåndtering for større virksomheder i hele Danmark

Landsdækkende affaldshåndtering af alle typer affald

Gravko håndterer skrald

Lad os håndtere dit affald

Skal du bruge en samarbejdspartner som tilbyder affaldshåndtering hele Danmark? Hos MiljøLogistik behøver du kun én enkelt leverandør til alle dine lokationer. Vi har 20 alliancepartnere fordelt i hele landet der agerer under samme koncept. Vores forretningsmodel gør det muligt at sikre en ensartet og strømlinet proces på tværs af alle dine lokationer og regioner ifm. affaldshåndtering.

Med nye kunder aftaler vi præcis, hvad de skal bruge af affaldscontainere, tømmefrekvenser osv. Vi følger løbende op på samarbejdet for at justere og optimere affaldshåndteringen til netop dine behov.

Ressource-effektiv affaldshåndtering med fokus på bæredygtighed

Som landsdækkende serviceleverandør af affaldsløsninger har vi et stort ansvar for at passe på kloden. Vi er bevidste om den indflydelse vores arbejde kan have på miljøet, og vi ønsker at være med til at udvikle den bæredygtige fremtid.

I øjeblikket bliver der investeret stort i innovative løsninger som bryder den traditionelle værdikæde – en værdikæde hvor de producerede varer i sidste ende bliver til affald. Med en cirkulær proces arbejdes der derimod på at genanvende de ressourcer, som ellers ville være endt som affald.

Læs mere om den cirkulære økonomi

erhvervsaffald

Professionel rådgivning

Som landsdækkende leverandør af affaldsløsninger er det vigtigt, at vi kan rådgive vores kunder uanset hvor i landet de befinder sig. Hos MiljøLogistik har vi vores egne konsulenter tilknyttet samt et stort hold af regionale miljø- og affaldskonsulenter der alle har stor viden inden for deres specifikke område. På den måde sikrer vi god service i hele Danmark.

Vores konsulenter

Affaldshåndtering af alle typer affald

Med op til 12 forskellige affaldsfraktioner kan det hurtigt blive en stor mundfuld, at skulle sortere hver enkelt type selv. Ved at sortere korrekt skåner du miljøet mest muligt og opnår den optimale økonomiske kompensation, som gives til virksomheden. Vi skræddersyr naturligvis alle produkterne til jeres behov.

OBS: Den nye affaldsbekendtgørelse træder i kraft ved udgangen af 2022. Dermed kræves at alle virksomheder sorterer affald efter samme kriterier som de private husholdninger.

Læs mere om den nye affaldsbekendtgørelse

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.